NSPOH

Voorwaarden, prijzen en herroepingsrecht

Algemene voorwaarden

Deelnemers

U kunt de actuele versies van de Algemene voorwaarden voor deelname aan NSPOH activiteiten downloaden via onderstaande links en deze opslaan in uw eigen administratie.

Eerdere versies kunt u via e-mail opvragen.

 

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten  tussen de NSPOH en contractant. Aanvullingen en/of afwijkingen op deze Algemene voorwaarden zijn alleen geldig als ze schriftelijk zijn overeengekomen. De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op de informatie die de NSPOH via website communiceert en op de onderwijsactiviteiten in  de digitale leeromgeving.

 

Docenten

U kunt de actuele versies van de Algemene Voorwaarden opdrachtnemer NSPOH en een voorbeeldovereenkomst downloaden via onderstaande links en deze opslaan in uw eigen administratie.

Tarieven 2017

De prijzen van de verschillende bij- en nascholingsmodulen staan vermeld op  het 3e tabblad "Praktische informatie" bij de betreffende webpagina.

 

Download hier een overzicht (in pdf) van prijzen in 2017

  • van de verschillende opleidingen;
  • voor herintreders/ zij-instromers - individualisering medische vervolgopleidingen;
  • extra kosten voor de medische vervolgopleidingen.

Herroepingsrecht (uitsluitend bij inschrijving voor bij- en nascholingsmodule)

U heeft het recht om zonder opgave van redenen de inschrijving voor een bij- en nascholingsmodule te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen vanaf de dag waarop de digitale inschrijving via “Mijn NSPOH” door NSPOH is ontvangen. Om te herroepen, stuurt u uw bevestigingsmail van inschrijving naar e-mailadres: annulering@nspoh.nl. In deze e-mail vermeldt u dat u op basis van uw herroepingsrecht annuleert, eventueel onder vermelding van de reden van annulering. De herroeping is definitief zodra u een bevestiging hiervan heeft ontvangen.

Het herroepingsrecht geldt niet voor e-learnings die u direct volgt.