NSPOH

Nieuwe data: licentietraining "Werken met de werkscan"

Gepubliceerd op 16 juni 2017

Blik op werkVoor arbeidsdeskundigen en andere professionals die werken in het veld van arbeid en gezondheid is het belangrijk om met bewezen effectieve en betrouwbare tools te werken.

4-daagse licentietraining "Werken met de werkscan"

Als het gaat om duurzame inzetbaarheid is de ‘Werkscan’ zo’n instrument dat gebaseerd is op gedegen wetenschappelijk onderzoek maar ook op vele ervaringen in de praktijk van alle dag.

Op basis van het 'Huis van Werkvermogen' wordt aan de hand van een online vragenlijst de balans tussen werk en belastbaarheid in kaart gebracht. Daarbij wordt gekeken naar aspecten als gezondheid, kennis, vaardigheden en de balans werk/privé. Het resultaat is een overzichtelijke rapportage die de betrokken werknemer een helder beeld biedt van ‘waar hij of zij staat’. Daarnaast biedt de beschikbaarheid van referentiegegevens de organisatie als geheel inzicht in het huidig en daarmee tevens suggesties voor toekomstig personeelsbeleid.

Duurzaam personeelsbeleid

De werkscan biedt een mooie aanleiding voor een constructief gesprek. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat:

  • individuele werknemers aanzetten tot zelfregie met betrekking tot duurzame inzetbaarheid en
  • organisaties ondersteunen bij het voeren van een duurzaam personeelsbeleid.

Wilt u weten wat dit instrument precies inhoudt en op welke wijze u dit het beste voor uw opdrachtgevers kunt inzetten, dan kunt u op verschillende momenten per jaar de 4-daagse licentietraining volgen. De NSPOH werkt hierin samen met de licentiehouder Blik op Werk.

Frans Vlek NSPOHInschrijven

Voor nadere informatie over inhoud, data, prijzen en inschrijving verwijzen wij u naar de website van Blik op Werk. Of neem contact op met Frans (drs. F.J.M.) Vlek, opleider/adviseur NSPOH, telefoon 030-8100528.

Klik hier om direct in te schrijven.

 

Data van de eerstvolgende uitvoeringen:

  • 19 en  26 september, 3 en 31 oktober 2017.